Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Accesul la acest website de internet (denumit in continuare Website), precum si utilizarea sa sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website, agreezi termenii si conditiile specificate.

Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturile de autor asupra acestui Website apartin SC DENIS ART DECOR SRL si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie. Toate drepturile rezervate.

www.denisdecor.ro, DENIS DECOR si toate simbolurile si sloganele aferente sunt marci inregistrate proprietatea SC DENIS ART DECOR SRL. Folosirea in orice fel a acestor marci este permisa numai cu autorizarea prealabila a SC DENIS ART DECOR SRL.

Documentele, imaginile si informatiile din proprietatea SC DENIS ART DECOR SRL, incluzand, dar fara a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, continutul descrierilor sau biografiilor, comunicatele de presa, articolele postarilor si studiile de caz, impreuna cu orice elemente grafice asociate sunt denumite colectiv “Materiale Promotionale”. Orice folosire a Materialelor Promotionale, incluzand, dar fara a se limita la reproducere sau distributie, copiere, download/descarcare de fisiere in orice retea, intranet sau internet, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a SC DENIS ART DECOR SRL.

Acest website poate contine din cand in cand documente, imagini, informatii sau alte materiale care nu sunt proprietatea SC DENIS ART DECOR SRL, cum ar fi: fotografii, clip art, videouri, sau nume, logouri si alte marci ale unor terti (incluzand clienti prezenti sau trecuti si personalul angajat al SC DENIS ART DECOR SRL si neangajat, adica personal angajat sau contractat de la colaboratori si de la terti, care sunt proprietatea respectivelor parti/colaboratori. Toate aceste materiale sunt denumite colectiv ”Materiale Non – SC DENIS ART DECOR SRL”. Materialele Non – SC DENIS ART DECOR SRL pot include din cand in cand articole, date, informatii, imagini, artwork, grafica, muzica, elemente audio sau alte materiale publicate in ziare, reviste sau alte tipuri de media si pot de asemenea include numele sau marcile respectivelor canale de media. Orice folosire a Materialelor Non – SC DENIS ART DECOR SRL in afara celor de mai sus, de catre alti terti si in alt scop decat cel de mai sus sunt strict interzise, fara permisiunea scrisa prealabila a respectivilor terti proprietari.

Acest Website, in intreg sau in parte, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat in orice fel in scop comercial fara acordul expres scris al SC DENIS ART DECOR SRL.

Disclaimer

Orice utilizator care viziteaza acest Website o face pe propriul sau risc. Materialele si informatiile continute in acest Website sunt furnizate in scop de informare generala.

SC DENIS ART DECOR SRL nu garanteaza in nici un fel:

(a) acuratetea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse in acest Website (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice);

(b) disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti;

(c) prezenta sau absenta oricaror virusi pe care terte parti ii pot atasa acestui Website fara cunostinta sau acordul SC DENIS ART DECOR SRL;

(d) orice software care poate fi descarcat, copiat sau folosit in orice fel pe acest Website;

(e) utilitatea continutului acestui Website, in intreg sau in parte.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website agreati sa nu faceti responsabile SC DENIS ART DECOR SRL si nici tertele parti implicate in crearea, producerea sau livrarea acestui Website, sau ale caror materiale apar in acest Website, pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute in acest Website.

Linkuri

Acest Website poate contine linkuri catre alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de SC DENIS ART DECOR SRL care nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si/sau politicile acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu aceste link-uri.

De asemenea, existenta link-ului catre un site nu este si nu trebuie considerata drept o aprobare sau recomandare de catre SC DENIS ART DECOR SRL a proprietarului acelui site si nici o recomandare sau aprobare a SC DENIS ART DECOR SRL din partea proprietarului acelui site.

Este interzisa folosirea framing-ului sau a oricaror alte tehnici pentru a include un logo, o marca sau orice informatie proprie SC DENIS ART DECOR SRL (incluzand imagini, text, forma sau designul paginilor etc.) fara acordul expres in scris al SC DENIS ART DECOR SRL. Orice astfel de acord, permisiune sau licenta va fi retras/a automat in cazul folosirii neautorizate.

SC DENIS ART DECOR SRL acorda dreptul ne-exclusiv, limitat si revocabil de a crea un link catre pagina principala (homepage) a acestui Website, atata timp cat pe site-ul care creeaza acest link nu se fac mentiuni false, care induc in eroare, sau ofensatoare despre SC DENIS ART DECOR SRL, afiliatii sai sau produsele si serviciile sale. In nici un caz nu se pot folosi logo-ul SC DENIS ART DECOR SRL sau alte marci sau elemente grafice din www.denisdecor.ro ca parte a acelui link, fara acordul expres si in scris al SC DENIS ART DECOR SRL.

Materiale nesolicitate

Te rugam sa iei in considerare ca este o politica a SC DENIS ART DECOR SRL sa nu accepte si sa nu ia in considerare materiale nesolicitate, fie ele creative, de productie sau de orice alta natura.

SC DENIS ART DECOR SRL va considera orice materiale nesolicitate primite prin intermediul acestui Website, incluzand propuneri, idei, concepte, schite sau creatii finale, ca fiind neconfidentiale si libere de orice restrictie, pentru a fi folosite gratuit si fara plata vreunei compensatii.

Software

Orice software care este disponibil pentru descarcare (download), copiere sau utilizare prin prezentul Website este proprietate a SC DENIS ART DECOR SRL.

Descarcarea, copierea sau utilizarea acestui software este subiectul Termenilor si Conditiilor.

SC DENIS ART DECOR SRL isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil.

Daca ai orice intrebari sau nelamuriri cu privire la termenii si conditiile prezente, drepturile de proprietate intelectuala sau politicile de confidentialitate, te rugam sa ne contactezi la contact@denisdecor.ro.