Vopsele
San Marco

Soluții unice, inovative și performante, în acord cu tendințele actuale ale mobilierului, designului și arhitecturii

VOPSELE DURABILE

San Marco oferă o gamă completă de vopsele şi emailuri murale pe bază de apă inodore pentru interioare, de înalt nivel calitativ și cu conţinut redus de compuşi organici volatili. Acestea sunt adecvate pentru vopsire, renovare şi conferirea unei noi imagini diverselor ambiente. Toate vopselele de la San Marco sunt realizate pentru a garanta un randament maxim şi rezultate estetice ce îşi păstrează frumuseţea în timp.

PENTRU PEREȚI CU PERSONALITATE

Vopselele San Marco au 1500 de nuanțe care sunt disponibile pe 50 de texturi. Acestea permit obținerea unor adevărate creații care îmbrăca pereții și să se traducă în atmosfere stilistice, unde impactul emoțional al decorațiunii interacționează cu spațiul și influențează fructificarea unui anumit loc.

FARMEC ABSOLUT

Vă punem la dispoziție o serie vastă de soluții creative și de efecte și finisaje decorative cu o puternică personalitate și de un farmec indiscutabil, care pot răspunde celor mai diversificate cerințe ale decorațiunii interioare și stilului. Descoperă vopselele decorative San Marco și alege stilul de amenajare care ți se potrivește.

CATALOAGE VOPSELE

FISE TEHNICE SAN MARCO

Acrisyl Decora

Cavenier

Concret_Art

Fenice

Fontego

Forma

Grimani

Kiron

Lunanuova

Marcopolo Luxury

Marcopolo Sable

Marcopolo

My_Art

Roxidan

Sagredo

Stucco Veneziano